Tekster

Ord er ikke bare ord. Tekst er ikke bare tekst.

Med de rette ord skriver jeg tekster til din kunde og potentielle kunde. Det er der en helt simpel grund til.

For når du viser, at du forstår dem, ved hvem de er og kender deres udfordringer og problemer, så skaber du en helt unik forbindelse til dem. Du opbygger tillid. Og tillid sælger.

I din kernefortælling finder jeg ind til essensen af dig, din virksomhed og den værdi og forandring du skaber for dine kunder.

Kernefortællingen konkretiserer din forretning og gør det nemt for dig at ensrette dine budskaber i din markedsføring, så dine kunder og potentielle kunder mærker, genkender og husker dig.

Kerne-fortælling

Indhold til LinkedIn

Jeg hjælper dig med din personlige branding på LinkedIn, så dine kunder, potentielle kunder, samarbejdspartnere, nye medarbejdere eller nogle helt femte får øjnene op for dig. Din personlige branding målrettes netop dét, du ønsker at bruge dit netværk på LinkedIn til. Med tiden opnår du øget synlighed, et større netværk og engagement på dine opslag.  

Jeg får din LinkedIn-profil til at stå knivskarpt, så dem der besøger den ikke er i tvivl om, hvad du tilbyder og hvilken værdi du skaber. 

Ud af dine ord udvikler jeg en contentplan, der gør det nemt for dig at publicere opslag – og blive ved med at gøre det.  Opslag, der oser af dig, din viden og personlige historier. Contentplanen indeholder opslag, jeg skriver på baggrund af samtaler med dig. Når planen lander i dine hænder, står det dig frit for at sætte dit personlige præg på ordene, så man genkender dig som afsender. 

Det er vigtigt at huske på, at mennesker kommunikerer med mennesker. Og endnu mere vigtigt – mennesker køber af mennesker. Derfor skal man kunne se dig i alt, hvad du deler. 

Har du en masse på hjerte, men ved ikke, hvordan du får det ned på papiret? Mangler du struktur på dit indhold til dine forskellige kanaler (hjemmeside, SoMe mv.)? Eller har du bare brug for friske øjne på dine idéer?

Bare rolig. Jeg er her for at hjælpe dig.

I en rådgivningssession udfolder vi sammen, de udfordringer du står med og hvad du gerne vil opnå med dit digitale indhold. Vi kan mødes én gang eller aftale en række møder, så jeg kan støtte dig undervejs i processen. 

Strategisk rådgivning

Kontakt mig

Det bedste du kan gøre, er at sende mig en mail. Fortæl mig, hvad du har brug for - og så vender jeg tilbage asap!