Simone har en fantastisk evne til at skrive poetisk og jordnært, så teksterne bliver direkte og nærværende. Hun skræller overflødigt ordflom væk, så pointerne står krystalklart og budskabet møder modtageren ærligt, uprætentiøst og umiddelbart. Præcis ligesom, jeg har oplevet, at hun er gået ind i samarbejdet med os. Det har været et privilegie at kunne inkludere Simone som add-on til det skrivende team i Basico for en stund.

Efter 10 år som selvstændig kunne jeg pludselig mærke, at min virksomhed ikke længere var helt "aligned" med, hvad jeg ville - og hvad jeg havde på hjertet. Jeg kunne mærke, at der var noget off. Men jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle gribe det an. Hvad dælen gør man, når man føler, at man har en masse på hjertet, men ikke kan finde ud af at få det ud, så det føles naturligt?

Det er præcis, hvad Simone har hjulpet mig med. En rebranding af min virksomhed. Med hjertet i fokus. Hun har på den fineste og mest intuitive måde, hjulpet mig med at finde min indre stemme frem. Den stemme, hvor det føles rart og autentisk at være i sin virksomhed. Hun så nøjagtig, hvor jeg gerne ville hen med virksomheden, og lagde en strategi, som uden tvivl kommer til at løfte min virksomhed til et højere niveau. Simone er så utrolig dygtig og med hendes empatiske, kreative og nærværende sind er hun virkelig en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med. Den største anbefaling herfra.

Vi har i Vores Administration haft fornøjelen af at benytte Simone til udarbejdelsen af en række blogindlæg til vores hjemmeside. Teksterne er velforarbejdede og formidler højt fagligt stof til vores besøgende med varierende faglig baggrund. Vi har været glade for samarbejdet og har altid fået leveret de ønskede tekster til den rette tid og med den rette dokumentation og vejledning. Det er tydeligt at Simone ved, hvordan man udarbejder content, der både er læsevenligt for brugeren og søgemaskinen.

I forbindelse med et behov for at få struktureret mit virtuelle salgsmateriale og samtidig få sparring på selve indholdet, kontaktede jeg Simone for assistance. Vi fik hurtigt et møde i kalenderen og inden for få timer havde Simone skabt et overblik over den del af min virksomhed, der indeholder rådgivning og coaching.

Simone har stor forretningsforståelse og har på kort tid leveret et meget værdifuldt materiale til brug for mine artikler og opslag på de sociale medier. Det giver mig et stærkt grundlag for min strategi på området for det kommende år. Jeg oplever samarbejdet dybt professionelt og engageret og når jeg får brug for lignende ydelser, ved jeg godt hvem jeg ringer til. Simone!

Simone kom med de allerstørste anbefalinger til mit indholdsarbejde – og udarbejdede tekster til en række LinkedIn-opslag.

KPI'erne er:
- klar, hurtig og effektiv dialog om opgave, proces og leverance
- en leverance der bliver leveret til tiden og i en kvalitet over forventning
- en prissætning der er absolut rimelig
- super kreativitet og perspektivering af opgaven

Det er ikke sidste gang, jeg samarbejder med Simone.

Simone hjalp med at optimere teksten på vores hjemmeside. Det var en behagelig fornøjelse at møde og tale med Simone. Hun er meget skarp til at spørge ind til virksomheden og herigennem identificere relevante fokusområder. Hun hjalp os til at finde tættere ind til kernen af brandet og gav os en ny indsigt i, hvordan vi skulle forstå og nå ud til vores kunder. Hun gav os konkrete redskaber til at finde ud af, hvordan vores kunder ser os, fremfor hvordan vi ser os selv. Det har absolut været givende at have Simone med i processen. Tilmed var hun meget venlig og engageret. Hun arbejdede målrettet og hurtigt og nåede alt til deadline, selvom den var stram. Vi havde absolut en følelse af at være i kyndige hænder.

Kontakt mig

Det bedste du kan gøre, er at sende mig en mail. Fortæl mig hvad du har brug for - og så vender jeg tilbage asap!